deníček

deníček

Anotace: ??!!--

Jako skalní vodopád,
který po mě steče,
jako štěstí mnohokrát,
co se za mnou vleče.


Její blízkost, vzdaluje
má předsevzetí,
a můj kalkul vynuluje,
součin dvakrát pěti.


Prostřílenej na útěku,
v bažině smyslné krutosti,
píšu román na vinětu,
a budu se postit.

Výsledek obrázku pro voda

Autor Akyš, 20.12.2016
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Dominika, Poetik, malyK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí