Jednoduše - Láska

Jednoduše - Láska

Anotace: Báseň o lásce s obkročným rýmem.

Láska, co je láska?
Láska je jak ranní rosa
Co za úsvitu tiše praská
Chodí tiše, chodí bosa
Láska je velké kouzlo
Ze kterého není úniku
Láska překoná všechno zlo
Láska je polibek při úplňku
Za lásku bych dal půl království
Za lásku bych dal celý svět
Je to něco, jako poselství
Které nejde sepsat do žádných vět!
Láska je hřích, občas bolí
Nosí sametový šat
Láska každého časem skolí
Láska je nenasycený hlad!
Láska je pocit
Láska nejde nahradit
Musíš ji v srdci nosit
Jen vyčkej... Láska tě přijde pohladit...
Autor Karll, 29.12.2016
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: Martin_Beneš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí