V nás se zasekl čas

V nás se zasekl čas

Anotace: Ze dna se odrazit, a hlavou strop prorazit, je lék, když se zasekl čas, v nás se zasekl čas, chci jako dým stoupat výš, i s tebou bývá kříž, já nejsem lhář, jen odkrývám, že mám druhou tvář, svoji druhou tvář..

 

Chodíme spolu

už hezkou řádku dní

ale teď

 v nás se zasekl čas

 v nás se zasekl čas

 

Lásky zbylo míň než málo

ale možná je to správný čas

 odhalit

 že máme druhou tvář

že máme druhou tvář

 

Uhelný oči a rysy možná má

ale v jádru není vůbec zlá

 

Můžeš se trápit

můžeš mě nechat odejít

ale já nejsem žádný lhář

nejsem arci lhář

zapomeň na telenovely

teď a tady, najdi svůj klid

V citech se nevyznáš

v citech se nevyznáš

 

Začíná to váznout

nemám hlavu prázdnou

ber to nebo nech mě odejít

klidně můžeme po svým žít

 

Ze dna se odrazit

a hlavou strop prorazit

je lék, když se zasekl čas

v nás se zasekl čas

chci jako dým stoupat výš

i s tebou bývá kříž

já nejsem lhář

jen odkrývám

že mám druhou tvář

svoji druhou tvář

 

Krize můžeme spolu ctít

nebo se můžeme rozejít

To ukáže nám čas

To ukáže nám čas

To ukáže nám čas

To ukáže nám čas

 

(Hanuš Šparlinek, 27.12.2016)

 

Autor Hanuš, 29.12.2016
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí