Věrná láska dává křídla

Věrná láska dává křídla

Anotace: Prostě milostná. Trochej.

Kéž bys směl i velmi krátce
stát se částí mého nitra.
Kéž bys věřil mojí lásce
a poznal, že nejsem zrádce,
že tvou budu - dnes i zítra.
Věrná láska dává křídla...

Kéž bys poznal poctivosti
té, již nosím uvnitř duše.
Všech těch křivd mne navždy zprostil.
Vpil se až do morku v kosti.
Moji věrnou lásku totiž
nic a nikdo nepřemůže!
Autor Foxxx, 31.12.2016
Přečteno 521x
Tipy 7
Poslední tipující: neptolius, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, jitka.svobodova, malyK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pevná jako skála, hebká jako mech

30.09.2021 23:02:27 | Akrij8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí