Romance o milování

Romance o milování

Anotace: Napsáno pro ty dívky a ženy, které ocení něžné verše (které pro jiné jsou jen sladké slova). A pokud můj text pohladí jedinou dívčí nebo ženskou duši, či jí jen na zlomek sekundy přivodí slastný, hřejivý nebo uvolňující pocit, pak to má mé psaní smysl.

Na svý fotce kouříš cigaretu,
vypadáš tam krotce. Ze tvých retů
bych ti žaly slíbal během noci,
přidal bych i pár dalších emocí.

 

Vzal bych si z tvých úst pár mráčku dýmu,
přitiskl bych se svým tělem k tvýmu,
líbal bych ti ramena i boky,
pod lopatku psal ti další sloky.

 

A kdyby si po mně chtěla více,
přistoupil bych k lehké erotice
- zde se prosím šetřete s kritikou,
nepletu si porno s erotikou!

 

Na tvá horká ústa s chutí medu
položil bych malou kostku ledu.
Snad bys hlesla: Ach, to krásně studí!
jak bych ti tou kostkou sjížděl k hrudi,

 

a doufal bych, že tě ještě dlouze
budu koupat ve tvé vlastní touze.
Poté si tě při měsíčním svitu
lehce otřu ručníkem mých citů.

 

Nebo bych ti, pokud bys to chtěla,
masíroval každičký sval těla,
bříšky prstů klouzal ti po pleti
- s ženou jak ty bych klidně měl děti-

 

Poté bych ti, jak bys byla suchá,
zuby stiskl pravý boltec ucha.
Byla by tak píseň k rozednění,
v každé buňce cítilas bys chvění,

 

v němž se střídá rozkoš, vášeň, mdloby,
ve vteřině všechny roční doby.
Než by se ti duše skryla za sny,
pošeptal bych: Bylo to moc krásný!

 

Autor Rolník, 01.01.2017
Přečteno 441x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Lioness, JSJ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;)

15.01.2017 09:59:11 | Jin&Jang

Mně se to moc líbilo a mou ženskou duši to chytilo...

03.01.2017 13:19:01 | JSJ

Opě jsi mne dojal k slzám,ach jak to činíš,Zázračný...

02.01.2017 23:53:18 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí