Deprese má...

Deprese má...

Anotace: Po nějaké době opět jedna temnější.

Tma padla na tvoji krásnou tvář,

nad sebou máš andělskou svatozář.

Deprese má, jméno tvé.

Za tvůj pohled bych šílel,

snáším se z tvých perutích křídel.

 

Chudá lůza stává se ze mne,

když tvé rty dotknou se mé země.

Deprese má, jméno tvé.

Tvůj smích líbezný zvuk jest,

jen klidně nech se chvíli vést.


Láska větší závislost než alkohol,

zlomené srdce horší než hlavobol.

Deprese má, jméno tvé.

Vidím tě všude a ve všem,

postupně sám sebou ničen.


Ať bude tě mít kdokoliv,

štěstí s tebou musí on ulovit.

Deprese má, jméno tvé.

Ať budeš kde budeš schovaná,

já na tebe budu myslit do rána.

 

Co vše bych obětoval kvůli tobě,

obávám se, že sejdeme se až v hrobě.

Deprese má, jméno tvé.

Ač okouzlen tebou a jen tebou,

chladem prázdnoty nohy mne zebou a zebou.


Život nabírá mi spád prudce dolů,

buďme alespoň chvíli spolu.

Deprese má, jméno tvé.

Kdybys byla vzduch, já chtěl bych býti Bůh.

Kdybys byla země, já chtěl bych býti pluh.


Bez tebe, cítím se necelý,

životem proplouvám docela bezcenný.

Smrt má, jméno tvé.

Postupně naděje všechny mění se v prach,

deprese má, to jest můj vrah.

 

Autor PrincipK, 01.01.2017
Přečteno 457x
Tipy 5
Poslední tipující: EndaEnda, laiknadruhou
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak moment, připrav koberec já přinesu krumpáč a lopatu. A zakopeme ji, potvoru vražednou.

Moc pěkně napsané o nepěkné mrše to si ani nezaslouží;-)

02.01.2017 21:55:02 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí