Jsi vzorem pro něhu

Jsi vzorem pro něhu

Anotace: Čtyři něžné sloky pro všechny ženy, které nemá kdo pohladit, nebo je nehladí tolik, kolik by chtěly. Pracovní název: To mi dělá fajn.

Do vlasů vpletla se
vůně tak čarovná,
že mluvit o kráse,
je příliš mlhavé.
Jen málo žen se ti
půvabem vyrovná
- svěží bronz na pleti,
dvě oči modravé.

 

Ty vlasy havraní,
ty rtíky z šarlatu.
Nikoho nezraní
polibek po ránu.
Tvé kouzlo bylo by
na delší debatu,
když touha ozdobí
sny plné elánu.

 

Jsi vzorem pro něhu
když tiše cupitáš.
Jsi smyslem příběhu
v němž se chci broditi.
Vnímáš či nevnímáš?
Chci znát jen, zda-li táž
krása, co v tváři máš,
někdy též škodí ti?

 

Poznám tě po čichu
po smíchu, po hlase,
byť mlčíš a v tichu
srdce ti zabuší.
Když líbáš, jen mírně
zakloníš se v pase
...a to mi nesmírně
dělá fajn na duši!

Autor Rolník, 02.01.2017
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, JSJ, jitka.svobodova, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach okouzlena jest duš emá slůvky těmi...

02.01.2017 18:06:58 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí