Jsi světlo

Jsi světlo

Anotace: lépe

Jsi světlo v místě zvaném temnota. Jsi ďábel, seslaný nebem, jsi anděl, co prošel peklem. Jsi moje spása, moje inspirace. Moje vnitřní krása, která mnou prochází, která se mnou nese. Sám ve tmě nejsem nic, proto prosím, podej mi ruku a pomoz  rozprášit beznaděj do neznámých dálek a hranic. 

Jsi samet, co překrásně hřeje, jsi moje víra v lepší zítřky, která nezadržitelně sílí a kupředu mne žene. Jsi dobrý vítr v plachtách lodi námořníků, která se pere s mořem, co ji drásá. Jsi počátek, poupě, jsi květ, zadržující veškerou krásu, kterou skrývá svět.

Jsi moje bolest a utrpení, moje radost, zatracení.. V duši mám tíhu. Jakoby obrovský kámen ležel na dně a zrazoval mou víru v sebe. A v tebe..Ten strach, někdy je tak silný, že mám pocit, jakoby se moje tělo měnilo v nicotu, v prach. 

Jsi čistá síla a energie. Vždy, když tě vídám, nemohu dýchat, nemohu myslet, ne nemohu.. Jsi můj směr, moje touha, jsi ta, která mým srdcem tiše proplouvá a nechává v něm stopy štěstí a blaha. Jsi nejkrásnější píseň složená z tónů nitra umírající bezmoci, báseň, kterou nepochopím bez Tvé pomoci. 

Jsi kapka deště na rtech trosečníka, toho nebohého člověka. Jsi moje mysl, můj čas, můj smysl..

Autor Jukla, 04.01.2017
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, kdotoví, NezNámý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se ale má ;) ,měla by to vědět..

05.01.2017 09:46:43 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí