Snad mě tvá láska

Snad mě tvá láska

Anotace: tak trochu je to o milencích, z nichž jeden zemře a promění se v anděla a pozná, že v nebi je lépe než na zemi...také je to původně text k písni od Natalie Oreiro "Me muero de amor"

V zajetí svém odraz duhy,
déšť, co mě mráčí,
daleko, co vidíš krásně,
duše pláčí.
Tam, kde rostou růže dolů,
do tajemných keřů,
tam, kde světlo blankytné je,
tak tam jsem taky já.

Světlo má plno zrcadel,
velká a krásná,
hledám tě a nacházím tě,
tvá duše je jasná.
Vidím ti jak oči rudnou,
černý smutek máš,
tvář vlhkou od mokřejších slz
a já mám svatozář.

Snad mě tvá láska probudí dřív než,
než probere se tajemství a lež,
a vše tohleto krásné, tvé lásce
obětuji jedné hlásce.

Už vidím ten náš svět,
nádherných slov a vět,
odcházím od vás,
už nezbývá mi čas...
Autor svacinka.A, 14.02.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

teda ne pláč, ale smutek;) pardon, chybička se vloudila:)

21.02.2007 20:55:00 | sejko_no_pi

jo, fajn:) černej pláč je super

21.02.2007 20:54:00 | sejko_no_pi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí