Prostě láska

Prostě láska

Anotace: Je to tak?

Láska je když srdce buší,
něžný zmatek vládne duši,
milý se ti tuze libí,
vážně bereš jeho sliby.

Polibky chutnají sladce,
každý problém řeší hladce,
dívčí cudnost mizí v dáli,
šťastná jsi, když on tě chválí.

Jeho ruka zázrak děla,
hned je jemná, pak zas smělá.
na city on stále hraje,
takhle láska právě zraje.
Autor Psavec, 07.01.2017
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: AngelLia31, Poetik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné :)

08.01.2017 18:02:42 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí