Volání...

Volání...

Anotace: ...

Maličko zachvěla,zoufalé volání
za tebou přijela má láska na koni.
Plácám tu nesmysly,hlavu mám načatou
dělím se o tebe jen s vrbou košatou.

Klidu se poddám,láska je klam
na chvíli zachvátí...budiž se staň.
Přijmu ji se srdcem otevřeným
nepláču,nezoufám,je to jen stín.
Cukrátko života,co sladce zachutná,
co snadno přejí se,po hrstech nabytá.

Trápení nastalé,nedlouho zůstane
po té zas přichází rozum a klid.
Koření života,říká se stále
budiž ať přichází...volání žhavé.

2.1.2005
Autor Lupus, 14.02.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Joj,to se mi líbilo a úsměv na rtech vyloudilo.Dnes poputuji celý den v myšlence nad touto pravdou s úsměvem.

14.02.2007 10:34:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí