Lávstory

Lávstory

Anotace: Pořád lepší lovestory než Twilight (ale jinak strašný blábol).

Dívku jsem si našel
A je tak STRAŠNĚ hezká
Inu hezká jak od...ehm...deska
Banány jí nosím z Tesca
Protože je mají ve slevě

Nechá vozit se na káře
Domů třeba od lékaře
Ať je slunce, padají trakaře

Jídelnu má až do dvora
Však oči má jen pro doktora
Je to prostě potvora

Ze mě dělá pouze vola
Jen když má hlad na mě volá

Dívku jsem ztratil
Doktor oslovil ji tuze
A k té mojí velké hrůze
Kvůli němu na své váze
Pracuje a jí haluze
Mladých stromků jako králík
Autor Ravena Lupus, 07.01.2017
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, DigBallz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí