Hnací motor života

Hnací motor života

Anotace: Jak vypadá láska?

 

Vytvořit lásku, jež v srdci rezonuje, plně zní zvučný vítr hudby pulzující v těle.

Obraz tak silný v básni sepsán, extáze procitnutí smyslů štěstí,

té blahodárné dávky lásky, do nirvány tě dovede.

Cítíš chladný vír tvé myšlenky, slova provádí promítání scény bohaté.

Hlava dál plodí, co vidíš?

 

Plod básně skryt ve vzpomínkách, domněnkách, kreacích a představivosti tvé.

Do delírií času minulých i budoucích dovádí.

Zamyslet se nad prožitkem, co lásku kreslí.

Jak zní definice lásky, pramene ve vlnách emocí,

co pronikne do srdce člověka během spánku…

 

Hnací motor života dovádí nás do neznáma, kde harmonie proudy krásy,

blaha proudí skrz srdeční sval.

V celém těle cítit chvění, šimrání, lze uchopit láska.

Uschovat na chvilky strachu, smutku, kdy tlačíme ji v rožku.

Kdy pramen vášně pohasíná, zakalená závistí.  

Ponechat na horší časy zmaru a nenávisti. 

 

Láska je nekonečný plamen.

Nepřetržitě ohřívá, rozhodnutí nezavírat očka lásce, zní v nás...

Autor MiMiKa, 07.01.2017
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí