KDYŽ JSI SE ROZHODL ODEJÍT

KDYŽ JSI SE ROZHODL ODEJÍT

Anotace: Takže to vlastně nekončí..

Víš, když ses rozhodl odejít..
Řekls mi to a udělal rázný krok.
Víš, když ses rozhodl odejít..
V okamžiku ztratil smysl můj poslední rok.

Tělo bez duše. Duše bez těla.
Vyražen poslední dech..
Takhle jsem to vážně nechtěla.
Pryč od tebe, všeho, všech..

Víš, než ses rozhodl odejít..
Měli jsme bouřlivé loučení.
Víš, než ses rozhodl odejít..
Už jsem věděla, že máme být odloučeni.

Ani vztek.Ani strach.
Jen necitlivost.. A slzy.
Jen jeden rozporuplný hořkosladký vztah.
Který mě moc mrzí.

Víš, když ses rozhodl odejít..
Pochopila jsem, že už nemáš v úmyslu se vrátit.
Víš, když ses rozhodl odejít..
Stejně si nedokázal mé srdce ztratit.
Autor Turmalina, 12.03.2005
Přečteno 624x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..je to moc hezké....a máš moc pěkné obraty..jen ten pravopis a pár slov jsou lehce krkolomné..opravil jsem co se dalo...kdyby se Ti to nelíbilo..napiš mi

21.01.2008 18:51:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí