Bez pojmenování(opět)

Bez pojmenování(opět)

Anotace: Dvojbáseň venována nápisům v čekárně v Miloticích nad Opavou ke dni 5.11.2006

Děvky

Pouze děvky věří v lásku,
ve své morální spasení.
Bílou holubici životem spásají,
je němá, nevidá hlásku.

Láska je jejich sen,
jsou princezny a je jim šest,
dospělé pokousány drogovým psem
a v očích pálí je pěst.

Chtěly by sníst nevinné jablíčko,
zavraždit pohádku (...),
proč milovalas mě kmotřičko?!
Tebe jež zovou Mrdku.

Miluji je!

V srdci máš zběsilost
a to láká mě,
hovno je v tvé hlavě host,
poser mě.

Já největší jsem děvka zvrácená,
ležím před tebou, masturbuji,
cítím se tebou posraná.
A takové mě vzrušují!

Bolí mě líbat útrpné anděly.
Pláči sám v sobě vnořený,
kam se mé důstojnosti poděly,
asi jako já dávno zemřely.
Autor krok, 14.02.2007
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šok :-)

15.10.2008 18:05:00 | fuu

ah...nemam rada rymy..ale tohle je ehh...no..dobre..:)

18.11.2007 22:02:00 | Fried Green Tomatoes

Mám rozporuplné pocity,jsou tam pasáže,keré se mi líbí.

14.02.2007 20:20:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí