Rozepne

Rozepne

Anotace: ....zase trochu jemné erotiky

Rozepne svetříček
objeví ňadérka
politá smetanou
ořechů jadérka
stéká ji po bříšku
přes pupík do klínku
slastně se zavrní
vzrušením dolínku...
Autor Lupus, 14.02.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí