Jsi kniha

Jsi kniha

Anotace: žena je knihou, kterou se muži učí číst a jak lépe to vyjádřit.

Kdo jsi?

Jsi pro mne knihou již se učím číst,
s vášnivou něhou hledám nepopsaný list
objevuji místa jež přede mnou skrýváš
nejsi si jistá jakým pohledem se na mne díváš.

já snažím se objevit taje tvé vášně
možná někdy příliš, ale trošku jemně či krásně
toužím splynout s tvoji duší i tělem
s vášnivou chutí ti to píši aspoň perem

vždyť nejde ti to do očí tiše říct,
že pořád jsi můj nepopsaný list
a jak slova mají vlastně vyjádřit
tu touhu či smutek nebo velký něžný cit?

tak tiše pokládám před tebe pár slůvek jen
vše co by si chtěla ti patří a ty si to klidně vem
jako v knize sloka za slokou následuje
to co objevuji, to mojí lásku přiživuje

JAk kapitoly končí a kniha má svůj spád
já zjišťuji že čí dál víc tě mám asi rád
i to špatné co se kdy stane a zatím stalo
nic nezmění a co cítím není až tak málo.

Jsi prostě mojí knížkou, jíž neměl sem nikdy číst
po každém krůčku se již těším na další list
v tuto chvíli nevím zda chci dobrati se tajných míst
jsi knihou zakázanou, co vlastně bych ani nechtěl číst

Však jak čas plyne a kapitola osudu si s námi hraje
i mé srdce ledové již měkne a pod tou tíhou taje.
Já toužím i objevit i to největší tajemství,
zda ta knížka co píšeme není vlastně o štěstí
Či smutek na konci nás jenom čeká,
možná je to to, co před začátkem nás leká,

však již otočili jsme list kdy není návratu zpět
tak dopišme ty řádky to je jediná odpověď.

 

Kniha

Autor patras_kratas, 12.01.2017
Přečteno 583x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, Stela, AngelLia31, Iva Husárková, Kapka, Poetik, Misha, JSJ, Dreamy, annav
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čti pozorně.

12.01.2017 15:13:52 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí