Každou tvou slzu do dlaně dát

Každou tvou slzu do dlaně dát

Anotace: Kupředu všichni zamilovaní.

Co bych si přál?
Teď vedle tebe stát,
každou tvou slzu do dlaně dát.

Dlaň zavírám,
tobě polibek dám.
Dobře víš,
pláč nesluší nám.

Tvé oči teď jako studánky jsou,
hluboké a zvědavé,
co asi dny přinesou.

Potkal jsem dívku krásnou jako ty a chytrou jako já.
Tu miluji a chci jí oporu dát.

Otvírám dlaň,
kde náhle perličky jsou.
To na důkaz,
že nás sny nezklamou.

Máš z nich prsten,
naušnice a možná i něco víc.
Chci tě mít rád,
čím dál tím víc.
Autor Hantec, 12.01.2017
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: AngelLia31
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jde to ještě? Ji mít rád ještě víc? :))

14.01.2017 16:27:40 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí