Hledání

Hledání

Anotace: Také hledáte lásku?

Láska nezná mezí,                                                                                            

kde ovšem ta moje vězí. 

Šestnáct let a vztah žádný, 

trápit se mi přijde marný.

Nemůžu s tím nic udělat,

Chci si ale někoho najít, chci hledat.

 

Hledat pravou lásku svou. 

Hledat a jít, bloudit tmou.

 

Tmou jenž je nesprávnými lidmi tvořena, 

v níž je jakákoliv snaha ztracena. 

Jak těžké je najít si v ní někoho, 

na vztah a ne jen jako slast pro oko.

Na to jak krásný je ten člověk nehledět, 

mnohem důležitější je si s ním rozumět.

 

Hledám pravou lásku svou,

Hledám a jdu, bloudím tmou.

Snad brzy najdu. Lásku mou.

 

Autor Mimao, 15.01.2017
Přečteno 420x
Tipy 6
Poslední tipující: DigBallz, piťura, Iva Husárková, AngelLia31
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hledat je správný přístup, najít není zase tak důležité :-)

15.01.2017 22:10:47 | hledač

Možná lepší sama být
než nevěrného kluka mít
však jednou najdeš lásku svou
a pak vám přeji štěstí oboum dvoum :))

15.01.2017 21:13:03 | AngelLia31

Odpověď básní, je pro mě ctí ❤
Děkuji :)

15.01.2017 22:05:47 | Mimao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí