Vepsáno v osudu

Vepsáno v osudu

Anotace: ...

Osud
na struně jako břitva ostré
je rozezvučen v atriu
jak žal nebeských pastýřů
a smáčeni jsou hosté
"všudypřítomní"
prosté
posté prosté ano
změnilo směry
tance
v piruetách vznášící se
v odlescích duhy
jež hladí po tváři
v temnou noc účty skládající
nebeskému oltáři

Tančíš, tančím
a v krůpějích fontány
rozstříknuta naše těla
vsakují  se do peří v polštáři

Na vlně letopočtu
v osudu si spočtu...

Autor jvacl, 16.01.2017
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silně umělecky vyjádřeno. :-)

10.06.2019 13:20:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí