Dívka jménem karma

Dívka jménem karma

Anotace: Tajemná, jako luna, déšť a na kostele kříž, Překrásná, že kvůli ní v transu bdím, duše má nenachází klid, modlitbou se to nedá zastavit, jen v dlaních růží trn, půvab té dívky může pochopit a já to vím, hrad střežím..

 

Ta její krása mě jak smečka vlků dostihla

se slastí a bolestí proniká mnou níž

kontrolu ztrácím nad tím

co s ní znovu prožívám

ty stavy bezvládný

mám vážně rád

 

S ní, zjevuje se mi starý hrad

Tvář v kápi mě dál vábí půlnocí

nahá stoupá výš až do oblak

nad ránem, než se rozední

  

Rysy tváře překrásný

 ona stále má

a svatozář je na dosah

když z vlasů dolů padá

hvězdný třpyt a prach

 

Cítím lásku, dýchám lásku tvou

zbavený pozemských pout

 

Tajemná

jako luna, déšť a na kostele kříž

Překrásná

že kvůli ní v transu bdím

 duše má nenachází klid

modlitbou to nejde zastavit

jen v dlaních růží trn

  půvab té dívky může pochopit

a já to vím

tvůj hrad střežím

a karmou se brodím dál

 

Cítím lásku, dýchám lásku tvou

zbavený pozemských pout

 

 

(Hanuš Šparlinek, 17.7.2017, věnováno té, kterou tento příběh trápí)

 

 

Autor Hanuš, 17.01.2017
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí