Vášeň

Vášeň

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

Príď. Už som prestrel stôl.
Jedz ma ako chlieb,líž jak soľ,
vypi zo mňa rosu, vodu
celkom do dna,až do skonu.

Spoj sa somnou v dravý prúd.
Chcem v ňom zmoknuť,mrieť, umknúť
a byť v tebe bližší, užší
až nadoraz.Na dno duši.

Do srdca mi vdýchni vzdychy,
vybozkávaj výkrik, vzlyky,
chci sa opiť z mojích úst,
kým prejdeme cez úšust.

Doznievaju lásky škály,
dohorievam v tvojej páli,
vynáram sa z tvojho zraku.
Vraciam sa späť zo zázraku.

Ja som tvoj chlieb, tvoja soľ,
živá voda,smiech, kríž, bôľ,
som vzduch,slnko, výška hviezdna,
slza, ľúbosť, tma čudesná...

Ty si tepna srdca, krvi,
ktorá vo mne život živí.
Autor annav, 18.01.2017
Přečteno 581x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, enigman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí