Vyznání lásce

Vyznání lásce

Anotace: ***

Přemýšlím, co by tvým očím dalo jas,
snad polibek, dárek z lásky a k němu vzkaz.

Přemýšlím, čím se do tvého srdce zapsat navždy,
snad vstřícností, důvěrou a pochopením jako každý.

Přemýšlím, jak ti naznačit,
že s láskou chci s Tebou ruku v ruce jít,
snad důkazem Ti bude pozvánka do našeho života,
který chci s Tebou žít.
Autor melebele, 14.02.2007
Přečteno 1019x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Jééé,to se krásně čte :))

14.02.2007 16:36:00 | afig

Krásné pozvání na společnou životní cestu... ;-)

14.02.2007 15:16:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí