Navždy bez sebe

Navždy bez sebe

Anotace:

Ve dnech co zbývají
necháme vše pod hladinou
v dokonalém tichu

Vypůjčený prostor Hvězd
odměřený temnotou dna

Přivineme těla žárem
obsadíme prázdná údolí
a nezapomeneme žít

Čas odplaví nářek
z uzamčené srdcové trofeje

Odzvoní myšlence
štvané smečkou šílenství

Náhrobek zdobí
slunce v záři
odrážející podobu úsvitu
dnes už bezstarostných dní

Navždy bez sebe!
Autor ricda, 22.01.2017
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí