Rusovlásce

Rusovlásce

Anotace: Nelze je jen tak přehlédnout a některé jsou fakt nádherné...


Vlas tvůj je rudý po červánku,
pod víčky touhu ukrýváš,
louka již ukládá se k spánku,
ty s nocí jiné plány máš!

Jinak prý voní seno koním
a jinak těm, co rádi maj,
slunce již nyní nedohoním,
však ty mi nabízíš svůj ráj!.

Náruč tvá vábně rozevřena,
hvězdný plášť noci skryje nás,
já muž jsem a ty zase žena
a velké kouzlo pro mne máš!

Posléze dva se v jedno změní,
jen tiché vzdechy zazní zas,
až do ranního kuropění
zapomenem, jak plyne čas…

Autor Kozoroh 1, 22.01.2017
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: divoska_jaja, JSJ, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za podporu! Taky nemůžeš spát? :-)

25.01.2017 00:24:31 | Kozoroh 1

Já fandím tomu vzdychání, co spánek rychle zahání.

23.01.2017 19:56:28 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí