Kdy otevřeš oči

Kdy otevřeš oči

Anotace: řekni, kdy...

Vždycky když běžím,

a cítím chladný vítr, který mi utíká,

tak jako jsi mi utíkal ty.

Vzpomenu si na tebe.

Řekni, kdy otevřeš oči?
Řekni, kdy otevřeš oči?

Zrychluji své tempo a mám tě v mlze,
myslím na to, jak jsme vedle sebe leželi a smáli se.

Mělo mi to pomoci, abych zapomněla,

ale spíš vidím před sebou tvé oči.

Tak mi řekni, kdy otevřeš oči?
Řekni, kdy otevřeš oči..


Odpověz, kdy otevřeš své srdce?
Je jednoduché odejít a hledat novou lásku.

Ale já nechtěla.
Tak řekni, kdy už otevřeš oči.



Vyběhla jsem kopce, ujela tisíc mil....
Ale ty stále v mysli běžíš semnou.
Autor Taya, 24.01.2017
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí