Rozvod / 4-11/

Rozvod / 4-11/

Anotace: ,,akože" dôvod k rozvodu

Sbírka: Pravdy ľúbosti

ROZVOD /4/

Zoširoka uvádza:
Zbláznil sa do jej tela.
Dnes sa mu hnusia jej ústa,
výraz očí, smiech, reč sprostá...

Odporná je celá!
Kedysi ju vraj ľúbil.
Láska dohorela.

Súd manželstvo rozvádza.


ROZVOD /5/

Jeduje sa, kričí, nadáva.
Vykopnem ťa krava,
choď preč,
špina, nula - vulgárna reč.
jeden druhému zlosti terč.

On a ona.
Srdce detí v bôli stoná.


ROZVOD / 6/

Nerobme scény!
hra je dohraná.
Na rane je chrasta veľmi boľavá.

Nezrútil sa svet,
slnko svieti.

Ale čo ja?
Ty?
Naše deti?



ROZVOD /7/

Prijala kytku ruží,
za lásku, nehu vďak.
Z lásky opadal lak.
Tá kytka studí ako ľad.

Tak ďakujú za lásku seriózni muži.
A čakajú na ďalší zrýchlený vlak.



ROZVOD /8/

Dušu k duši nevpustia.
Telu rozkoš prajú.
Dýchajú si v ústa
vraj sa neopustia.

Stoja pre súdom-
už sa rozvádzajú.



ROZVOD /9/

Odišla.
A s ňou všetko.
Láska, smiech, pokoj, zhon.
Som spustnutý dom.
Nie je v ňom svetlo.

Tma, pleseň, vlhko je vo mne
ako na dne prázdnej studne.


ROZVOD /1O/

Stretli sa na ulici.
Vo dvojici.
On s inou ženou
ona s mužom iným.

Za sebou hľadia okom clivým.


ROZVOD /11/

Moderný dom.
Ona a deti v ňom.
Ako veci tiché.

Panuje v ňom - On.
Nepočuť smiechu zvon
len bôľne povzdychnutie.



Anna Vodičková
Autor annav, 26.01.2017
Přečteno 588x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen, Stan Danthess, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš tak hlboké vnímanie,drahá duchovná Sestríčka.....:-*) To je až neuvěřitelné...

24.03.2017 12:24:03 | Tvořilka Lenka

Fu velmi pekne.. smutne, realne a zaujimavo pnate.. velmi sa mi to lubi. :)

26.01.2017 13:31:41 | Stan Danthess

Fu velmi pekne.. smutne, realne a zaujimavo pnate.. velmi sa mi to lubi. :)

26.01.2017 13:30:45 | Stan Danthess

teda tolik rozvodů najednou?...

26.01.2017 13:07:40 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí