Chci s Tebou usnout

Chci s Tebou usnout

Anotace: Básnička dívce, kterou jsem poznal, když mi bylo nejhůř, zamiloval se do ní a potom, jak už to bývá všechno pominulo. Nelituji, byla to dobrá zkušenost. :-)

Chci s tebou usnout a ráno se nevzbudit. Upadnout do snu, zastavit čas a plout, prožívat ty chvíle navěky. Chci mít tvou dlaň u sebe, cítit její chlad a být.. Jen pro tu chvíli dýchat, každičký kousek tvého těla hýčkat, tu nebeskou krásu vnímat.

Chci tě učinit víc než šťastnou, mám pro to tisíc důvodů a dříve než všechny hvězdy zhasnou, pochop, bez tebe životu težce vzdoruju. Chci tě chránit před veškerým zlem tohoto světa, být ti na blízku když okolní dění spěchá a dusí tě, nedá ti šanci vzkvétat.

Chci s tebou projít zahradou života, zastavovat se u její krásy i všeho co nám je tak cizí a chladné, u všech překážek co předkládá a drtit je společně, spalující ohnivou silou a žít navěky, s tebou…

Autor Jukla, 26.01.2017
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí