Jednou bude ta pravá

Jednou bude ta pravá

Anotace: Jednou bych ti chtěl dát kus sebe Miloval bych jen tebe Byl bych od ostatních jiný Nemusel bych b...

Jednou bych ti chtěl dát kus sebe
Miloval bych jen tebe
Byl bych od ostatních jiný
Nemusel bych být jen milý

Abys mě chtěla
A všecko bys měla
Jen ten pocit být konečně šťastná
Po ránu slýchat ty si tak krásná

Mít ve mě oporu
Cítit odemně tu podporu
Být v dobrém i zlém při sobě
Myslel bych stále jen na tebe

Nosit ti příležitostně kytici
Vědět že nejsem mezi těmi tisici
Co tě obďivují z daly
Že patřím mezi ty pány
Který pro tebe něco znamená
A má víra v tebe je vyslyšená
Autor Rybář99, 28.01.2017
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bude štastná ta pravá

29.01.2017 14:25:05 | takova

To máte překrásné :-)

28.01.2017 13:21:02 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí