Podél hvězdných čar

Podél hvězdných čar

Anotace: Zůstávám, když bouře tvá sílí a všechno rozmetá na písek a prach, v dlaních mám, ozvěny nedávných chvílí, s tvým druhým já, soucítím, když neblahý je soumrak...

 

Chodím s tebou

podél hvězdných čar

v krajině

ve které se nevyznám

kde ascendent

zná chůze cíl

 

Zůstávám

když tvá bouře sílí

a všechno rozmetá

na písek a prach

 

V dlaních mám

ozvěny nedávných chvílí

s tvým druhým já

soucítím

 když neblahý je soumrak

 

Soucítím a dávno vím

jaký žár

v kráteru sopek bývá

Soucítím a dávno vím

 že v  rozvalinách

 štír trnem zlým mává

 

To láska tvá

mi hořký koktejl míchá

a hebká dlaň

střelný prach skrývá

přesto hladí mě dál

když jako ty

 ztrácím chůze cíl

a kráčím podél  

hvězdných čar

v extázi a bez zábran

 

 

Klidně chci

bláznem být

pro lásku a bol

naplno žít

 

Žít i s maskou tvých

skrytých identit

žít, protože bez tebe já ztrácím

svůj klid

 

Tak tu stojím

a posílám ti svůj dík

když otisk tvůj

se do mě vryl

 

tam podél hvězdných čar

tak snadno a bez zábran

 

(Hanuš Šparlinek,28.1.2017)

 

Autor Hanuš, 28.01.2017
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, Fany, Kett
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdně krásné a láskyplné, musela jsem si to přečíst znova. ST. :-))

29.01.2017 10:32:29 | Iva Husárková

děkuji, jsem rád, že potěšila

01.02.2017 18:27:36 | Hanuš

:-))

02.02.2017 07:14:43 | Iva Husárková

Hezké :-)!

29.01.2017 07:11:51 | Fany

díky

29.01.2017 08:29:16 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí