Ona

Ona

Anotace: Jednou přijde ta pravá...

Budu stále čekat až se zjeví ona
Budu stále doufat že to bude ona
Tak která ví že chci být sní
Tak která ví že o ní sním

Ona bude vědět že píšu pro ní
Že celej můj svět se točí kolem ní
Ona bude pro mě všechno
Udělám pro to všechno

Jí nebude vadit mé chyby
Nebude si pokládat kdyby
Hladil bych jí vlasky
Nosil jí růži svazky

Proto já stále čekám
A jednou se třeba dočkám
Autor Rybář99, 29.01.2017
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Miron25
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí