Jednou nás osud spojí

Jednou nás osud spojí

Anotace: Báseň o tom, že na každého čeká ta jedna velká pravá láska

Sbírka: Svět se mění

Už mě nebaví seznamky a chaty
už nechci hledat na stránkách
chci tě poznat náhodou
ať v tom roli nehrajou
profily seznamovací

Už mě nebaví ta zábava pubertální
už nechci brouzdat bez zájmu
nečekaně bych tě našel rád
jednou se to povede snad
jak to ve filmech bývá

Tak snad nás osud jednou spojí
ať jsme brzy svoji
sloučíme krátký život náš

Jednou až vystrčím hlavu
a uvidím tě v davu
spatřím oči tvé

Třeba upadne ti kapesník
já ho zvednu ho rád
ty řekneš jen: „Dík,“
a budeš se smát

Já mám jeden sen stálý
že jsme se spolu smáli
já držel v rukou srdce tvé

Možná náhle do mě vrazíš
paty k sobě srazíš
a já budu celý tvůj

Ó sním o lásce
jak ve filmech to bývá
celé noci nespím
jen o tom se mi snívá
a když se ráno probudím
ty tam nejsi

Tak tě hledám celá léta
mě stačí jedna věta
poznám tě mezi všemi
a hned jasné bude mi

Věřím, že se jednou najdem
pak oba šťastní budem
budem šťastní jak to bývá

Ten boj nikdy nevzdám
i kdybych zůstal v něm sám
už nyní rád tě mám
i když tě vůbec neznám

Můj život pozbývá smyslu
dokud tě neobjevím
ať mi klidně táhne ke stu
nikdy nepolevím

Tak snad nás osud jednou spojí
ať jsme brzy svoji
sloučíme krátký život náš

Jednou až vystrčím hlavu
a uvidím tě v davu
spatřím oči tvé

Já mám jeden sen stálý
že jsme se spolu smáli
já držel v rukou srdce tvé

Možná náhle do mě vrazíš
paty k sobě srazíš
a já budu celý tvůj
Autor osztravak30, 02.02.2017
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí