Otrok lásky

Otrok lásky

Anotace: snová přitažlivost

Chci plout parníkem ke tvým břehům,
jen tak proplouvat ve tvých snech.
Líně a ospale chodit na jazyku,
cítit tělo tvé.

Chci jen tak
proplouvat ve tvých snech
o štěstí o radosti.
Tvá duše je blízko mé,
tvůj jazyk na mém a ruka ruku drží.

Je to láska, či sen?
Jsem parník a ty kormidlo držíš?
Jdu všude, kam ty chceš.
Jsem tvůj otrok lásky,
tak o co běží.
Autor DAO X, 02.02.2017
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí