Odpusť mi Lásko má

Odpusť mi Lásko má

Anotace: ...

Až zbydeš tu po mně, ach Lásko nech žal,
odpusť mi prosím, že já to vzdal.
Odpusť mi prosím, že jsem tě tu nechal,
na onen svět příliš jsem spěchal.

Bolí mě srdce a s neklidem odcházím,
životem stále tě v srdci tvém provazím.
Přesto, že Lásko jsi všechno co mám,
samotnou žít tě tu teď nechávám.

Nemohu vyslovit jak mě to bolí,
odcházet dřív, než tebe to skolí.
Nesnáším myšlenku na tuto chvíli,
to já jsem měl snášet bolesti síly.

Nechtěl jsem dopustit, bys cítila smutek,
bohužel já už jsem z bitvy utek.

Umírám Lásko má, proti své vůli,
žil jsem jen pro tebe a vzdal to v půli.
Autor Křemen, 02.02.2017
Přečteno 619x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Eleanor, Iva Husárková, Poetik, Kapka, Aiury, JenTakNěkdo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí