Plamínky

Plamínky

Anotace: ...

Lásko má jak plamínky
oči v noci ti září,
jak démanty po skalách
stékají slzy po tvé tváři.

Podívej lásko
slunce už zapadá,
nemůžeš usnout
svědomí sžíravá.

Spánky ti žhnou
jak žhavá láva,
vzpomínky v paměti
stále se vrací.

Na krásné doteky,
na sladké polibky,
...
snad jednou se ti vrátí.
Autor DAO X, 03.02.2017
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná romantika!

11.05.2018 19:46:02 | Qwolady

Děkuji

19.08.2018 22:43:19 | DAO X

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí