Tajná touha

Tajná touha

Anotace: Miluji ten pocit, když se mohu z něčeho vypsat...

Proč jsem to já, kdo sedí tu sám,

komu se slzy do očí hrnou,

říkáš jí:"Lásko, jen tebe rád mám

a nikdy už nechci mít žádnou jinou."

 

Já dívám se na vás každým dnem

a tiše té dívce závidím,

že ona je tvým životním snem,

zatímco já jen smutným pozadím.

 

Přicházíš ke mně a povídáš o ní,

jak šťastní jste spolu jako pár.

Já tiše vyslechnu tvá tajná přání

a doma se z toho vyplakám.

 

Tímto ti vzkazuji, jak tě mám ráda

a přesto, že se mi nechce smát,

mám tě alespoň jako kamaráda

a chci ti tvé štěstí s jinou přát.

Autor Alik918, 03.02.2017
Přečteno 464x
Tipy 7
Poslední tipující: Stela, Eleanor, Iva Husárková, Aiury, Poetik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Druhá a třetí se mi moc líbí... :) Lepší je ale někdy ohluchnout i oslepnout, než tiše trpět a dusit se bolestí... ;))

12.11.2017 20:05:08 | Stela

...znám touhu změnit přátelství v lásku, když samotné visí na provázku ...

04.02.2017 02:09:10 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí