Modrá lilie

Modrá lilie

Anotace: Krátká romantická báseň s květinami

Sbírka: Mišákovi povídky a Bedrunčiny básničky

Růže je rudá,
gerbera také.
Co ale modrá?
Třeba lilie?

Zabarvení modré,
může být jak nebe.
je opravdu krásné,
jako vše od tebe.

Rovno jí nikde není,
neboť je jediná.
Možná najdeš víc kopií,
avšak stále bude jiná

Přijmi tedy květinu
jedinečnou a kouzelnou.
Chci tě mít za princeznu,
jen tebe, již žádnou jinou.

Autor Mišák Bedrunka, 05.02.2017
Přečteno 783x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí