Láska na míru

Láska na míru

Anotace: Skončila chřipková epidemie, ale jak vyléčíme pandemii povrchnosti?

Pojď se mnou letět po nebesích,
tak jak to umí komety,
nebo se ztratit v černých lesích
a jít náhodě v ústrety.

Pojď se mnou brouzdat vodopády
a jejich tříšti tělo dej,
ať pomazlí se s tvými zády
- ten pocit není na prodej.

Pojď se mnou skákat po červáncích,
odlož si na to podpatky,
ať nesklouzneš po vlažných váncích
a nespadneš na lopatky.

Pojď se mnou do hor užít štěstí
a špetku vášně - ovšem že..
Unavenou tě budu nésti
a napliveme do Temže.

Pojď se mnou lámat hlavolamy
a hledat konec vesmíru.
Za to ti pak, až budem sami
ušiju lásku na míru.

Pojď se mnou stoupat letní duhou
- po boku nebo v objetí -
nebo si na to najdu druhou,
která tam se mnou poletí.

***
Autor Rolník, 05.02.2017
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: takova, JSJ, Eleanor, Jenda P., Iva Husárková, Dreamy, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm,toť otázka já půjdu za tebou všude tam ,kde láska

15.03.2018 19:11:34 | takova

..já bych letěla...:)
však vím, že čas maří
ženy, co mladé muže kazí
a tak si hledej rovnou sobě
by Tobě hochu bylo dobře...:)

21.02.2017 15:21:36 | JSJ

krásné

14.02.2017 11:24:18 | UNIFEM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí