Touha

Touha

Anotace: Pro toho jediného

Dávno už nastal ten čas, své vyznání ti říct.
Chci zase cítit tvůj roztoužený dech,
když laskáš mě a já škrábu nehty...
po zaprášených zdech, nebo po zádech...?
Toužím po tom pohledu,
který kdysi patřil jen mě.
Cítit tu vášeň,
která kanula z tvých oříškových očí.
Zase jednou ochutnat tvůj jazyk na svém horkém těle.
A slyšet ta dvě nádherná slova,
která už neříkáš...
Protože já stále,
dětinsky, vášnivě a hravě...
Miluji tě! ❤️
Autor Jajja, 08.02.2017
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: Rbb, Kapka, Iva Husárková, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad vyslyší Tě, touha je mocný cit, moc Ti to sluší, líbí, srdíčko na konci hezké... (já holt už jen ořiškový dort...) ST. :-))

08.02.2017 11:59:05 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí