Jednostranná láska

Jednostranná láska

Anotace: Kdo kdy nebyl nešťastně zamilován?

Vůbec nic není tak jako předtím

nejdou vzít už zpátky slova

odletěly spěšně kdoví za kým

zůstala uvnitř tíseň hřbitova.

 

Prý jsme si moc vzdáleni

snad žijící v odlišných světech

možná něčí vidinou mámeni

třeba jen v rozdílných letech.

 

Prý nejsme si teď souzeni

nečekán přišel ten pád

dlouhý to proces hojení

však nemám se tak bát.

 

Čím dál víc mi scházíš

kde potkat Tě mám

mých pocitů si nevážíš

čekáš kdy už to vzdám.

 

Jsme však dvě různé planety

jednoho společného souhvězdí

dva samotné klarinety

co tóny své láskou rozezní.

Autor JenTakNěkdo, 09.02.2017
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Misha, Ďábel sám
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí