Úděl idealisty

Úděl idealisty

Anotace: ...

Kráčím životem sám a opuštěn,
doufám v nový začátek každý den.

Ten mi bohužel souzen není,
nepropadám beznaději,
věřím, že vše se změní.

Srdce trápí hlavu i tělo,
nechci, aby se tohle všechno dělo.

To už je ale úděl idealisty,
musím zatnout pěsti,
postavit se bolesti,
i když mi teď osud nic dobrého nevěstí,
časem se vše obrátí ve štěstí.
Autor bluebeing, 09.02.2017
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí