Ani nevie o tom,

Ani nevie o tom,

Anotace: vratká ľúbosť

Sbírka: Pravdy ľúbosti

ANI NEVIE O TOM


Ani nevie o tom,
že mostom mi je, plotom,
ktorý ma podopiera.

Možno to vie. Asi....
Cudne klopí riasy
a čaká.
Kedy sa už začne láska nezačatá?

Zo srdca jej vyviera.


VRATKÁ ĽÚBOSŤ


Tú lásku som opustil ľahko.
Tam hľa je. Práve odchádza.
Čosi v nej sladko miatlo.
Už ma jej krása nezvádza.

V prítmi parku sama kráča.
Lesklá čerň očí pohasla.
Jarný dážď ju slzou zmáča.
Bolesť ju celú roztriasla.

Náhly smútok v sebe túlim
keď hľadím za ňou z povzdiali.
Srdce mi šepká, že ľúbim
hrejú ma slzy na tvári.

Volám ju späť. Prosím, vráť sa!
V rozkvitnutom stromoradí.
Odchádza. Navždy sa stráca.
Ja schovávam plač do dlaní.


Anna Vodičková
Autor annav, 10.02.2017
Přečteno 523x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, Cappp, hanele m., Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

10.02.2017 18:29:52 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí