Krch

Krch

Anotace: Žánrová a stylová náchylnost se projevuje...

Řekla jsi: "Pokračuj, však nedýchej na mě"
Ale já už tušil, že sténáš klamně
Jenomže pudy mě tenkráte zmohly
Když tvoje nohy se večerem prohly

A víčko od hořčice válí se na stole
Ráno mi nasadíš parohy...ty vole!
Předstíráš orgasmus, jinak jsi němá
Válíš se v posteli jak děva levná

A pivo větrá mi, zatímco cvičíme
Dlouho jsem neslyšel tvé slovo upřímné
Že nechceš odejít a zůstaneš se mnou
Inu, neměl jsem kupovat maso se slevou

Až zase odejdeš, zblednou mé šediny
Že jsi se vrátila zpět k bahnu spodiny
Že jsi se vrátila k mužovi, dětem
A že jsi nepila rum s rohypnolem
Autor Ravena Lupus, 10.02.2017
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí