Jsem z tebe paf

Jsem z tebe paf

Anotace: ...

Chci milovat se s tebou,
s něžností i drsností,
mě ruce zebou,
chci ohřát si je na tvém těle se ctností.

Budu tě jen hladit,
koukat ti do očí,
nevěříš, chceš se vsadit?
Mě i tak se s tebou celý svět zatočí.

Chci tě líbat,
na tvé pery,
chci ti zpívat,
však celá se chvěji.

Jsem z tebe paf,
jsi žena krásná, má bohyně,
já nepoznala nikdy ještě tenhle stav,
kdy vlhká jsem z tebe ve vteříně.
Autor zlatéočko, 10.02.2017
Přečteno 1106x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :)

11.02.2017 00:10:07 | zlatéočko

Tak nemáš zaš...

11.02.2017 00:19:26 | Jin&Jang

Dost dobrý.. ;)

10.02.2017 22:59:35 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí