Hypnotizér

Hypnotizér

Anotace: Odjistila v sobě dynamit, tak tu sílu zkuste pochopit, když na rozcestí stojí rozum a cit, jen čistou něhou, ji můžete zastavit..Nesuďte už víc Lásku mou, pro ten zvláštní žár, co čistém svědomí, zatmění způsobí,až spálí všechno co má, na popel i prach..

 

Od střepů šrám

 krev na zápěstí

 

Tvář

co němou bolest zná

když úzkost zle se ptá

a krupobitím

šaty rozdírá

 

Nesuďte už víc

Lásku mou

pro ten zvláštní dar

tu absolutní intenzitu

kdy bez štítu

  život prožívá

 

Za oponou všedních dní

vidí věci tajemný

 a svět přetvářky

vyprahlý od nelásky

  

Odjistila v sobě dynamit

tak tu sílu zkuste pochopit

když na rozcestí

  stojí rozum a cit

jen čistou něhou

ji můžete zastavit

 

Nesuďte už víc

Lásku mou

pro ten zvláštní žár

co v čistém svědomí

 zatmění způsobí

až spálí všechno co má

na popel i prach

když v hypnózách

se ocitá

a v náruči mém, pak procitá

 

 A tvář má  

hebkou jako mech

 tak rád vedle ní

bych si tu lehl

když u dveří držím stráž

když v polospánku šeptá

,,Přiznávám...Buď dál moje hráz"

 

Nesuďte už víc

Lásku mou

nechte ji žít

nechte ji spát

takhle schoulenou

 

 Radost a svízel

zrcadlí oči zavřený

věřte, je můj hypnotizér

a nitra pokušitel

až do chvíle

kdy naše dny budou sečtený

 

 

(Hanuš Šparlinek, 11.2.2017)

Autor Hanuš, 11.02.2017
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí