Co tím chce básník říct?

Co tím chce básník říct?

Anotace: .

Já miluji Tebe,bez Tebe zle mi je jak z organické chemie.Lásko má,můj Anděli strážný,není to pohádka je to cit váżný.
„Co tys za romantika,nehraj si na básníka“
Diamant,smaragd,rubín či safír,krev ze mě saješ jak strašlivej vampír.
Na fotce furt si Tě prohlížím,z okénka od rána Tě vyhlížím.
„Hraješ tu na city,krásné jsou pocity“
Pocity krásné jak pohádka Česká,tahleta holka je více než hezká.
Autor NezNámý, 13.02.2017
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí