rtěnka

rtěnka

Anotace: -----------

rychlík rychle zrychluje

milý milou miluje

a jen hlupák sebe lituje

srdce v obláčku

tvého dechu na okně

a červená rtěnka

obtisklých tvých rtů

probudila slaboučkou

galaxii představ 

v nekonečném vesmíru

Výsledek obrázku pro srdce na skle

Autor Akyš, 15.02.2017
Přečteno 385x
Tipy 9
Poslední tipující: Cappp, Dreamy, Iva Husárková, Poetik, ZILA78, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí