Svatý Valentýn

Svatý Valentýn

Anotace: Věnováno všem, co nejen v tento den postrádají lásku, myslím lásku, jako cit mezi osobami odlišného (popř. stejného) pohlaví, nemyslím lásku rodičovskou, ale i ta mnoha lidem chybí... CarpeDIeM

Svatý Valentýn, kdopak jej chtěl?
Snad ti, co láskou planou?
Je to jak snůžka laciných děl,
Když před originálem zrudle stanou.

Svatý Valentýn, kdo jej sem zval?
Šťastní a veselí, co lásku mají?
Co já bych za ten cit proboha dal?
Cítit se blaze, až se dech tají.

Svatý Valentýn, kdo si ho vymyslel?
Snad lidé, co srdce jim září?
S jakým to kdo udělal úmyslem?
Na co si lidé právě dnes hrají?

Svatý Valentýn, proč vlastně je?
Spousta otázek a odpověď žádná,
Aby spojil láskou duše dvě,
Které však netuší, že láska je zrádná.

Svatý Valentýn, kdo odpověď dá?
Nikdo, každý si dnes užívá lásku svou,
Proč jen ta skutečnost musí být zlá?
Proč někdo v tento den se brodí tmou?

Svatý Valentýn, kdy to už konec bude mít?
Neboj se za chvíli se kýče vytratí,
Láska se stáhne a bude klid,
A my? Budeme dál v samotě zajati…
Autor Dani13, 14.02.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí