Dopisy

Dopisy

Anotace: Nedočkám se....

Píšu si dopisy se zítřejším datumem
o všech svých včerejších touhách
slzičky perel - mé jediné naděje
v dlaních mi zbyla vzpomínka pouhá

Píšu ti dopis na ten, cos neodepsal
jako žhavá poušť je tvoje mlčení
každá tvá řádka tvou rukou nenapsaná
je kronikou mého trápení

Bylo ti zatěžko vzít pero do ruky
do téže ruky, která mě hladívala
a vtisknout pár slůvek na řádky
kterými samotu bych zaplašila

To už mi nedělej, nechat mě v hrobě
přikrytou hlínou všeho nevyřčeného
kdybych se vzbouřila dnes proti tobě
byla by to revoluce poryvů vášně a srdce mého

To už mi nedělej, nechat mě bez ničeho
jen v žaláři myšlenek na tebe
na čem si ohřeju prochladlý sobě život
když v obálkách je mlčení, co víc jen zazebe
Autor lampicka, 14.02.2007
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí