Anděl

Anděl

Anotace: Když bůh tvřil Anděly a pak jich už měl pro sebe dost,tak mi na Zem poslal jednoho pro radost.

Jako že bůh stvořil Zem,
Jako že stvořil lidi i zvěř,
A na Zemi dal život všem,
Taky stvořil kdekterý strom i keř.

Pak bůh stvořil Slunce,
A taky měsíc,
A krásných kytiček,
Stvořil snad tisíc.

Pak bůh stvořil Anděly,
A když už jich měl pro sebe dost,
Tak stvořil toho nejkrásnějšího,
Kterého poslal mi na Zemi pro radost.

Samozřejmně tím andělem jsi ty,
Bohu za Tebe děkuji,
S tebou se prostě cítím jak v Nebi,
To asi proto že tě Miluji.
Autor Kamen s.r.o., 14.02.2007
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí